sábado, 12 de enero de 2013

Últims dies

Fa dies que no publico res, la veritat és que aquest nadal he estat fent feina cuidant a una nena i la veritat és que he tingut gaire temps de dedicar al bloc. A més a més, ens hem centrat en el treball del recurs interactiu per poder-ho finalitzar i deixar-ho tot enllestit el més aviat possible.

Ens vàrem ajuntar uns dies de nadal per donar una mica més de forma al treball del recurs interactiu, i la veritat es que aprofitarem molt bé el temps, ja que el treball el tenim finalitzat. A última hora, quan pensàvem que ja tot estava llest, ens adonarem que si obríem el conte o les activitats que havíem realitzat a un altre ordinador, els hipervincles no funcionaven i algunes de les audicions no s’escoltaven. Però com na Cira és una “friki” com li dic jo per fer-la enrabiar, va estar buscant per la xarxa una solució i la va trobar. Així que hem pogut acabar amb èxit el nostre recurs interactiu.

Ja queda poc per a finalitzar aquesta assignatura, he de dir que gràcies a ella he aprés coses que no sabia fer, a més hem tractat coses molt importants i que ens seran de molta utilitat si el dia de demà tenim l’oportunitat de poder treballar amb els infants. El  recurs interactiu, la pissarra digital, l’audacity... aquests són programes o recursos que el dia de demà estirem contents i agraïts de poder haver treballat amb ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario