miércoles, 23 de enero de 2013

Exposicions del pecha - kucha


Avui a estat l’últim dia de classe, i el que hem fet és exposar el pecha – kucha davant dels nostres companys. Hem pogut observar una mica els diferents treballs que han realitzat els nostres companys, hi havia de temàtiques molt diverses com són l’amistat, els sentiments, el reciclatge, etc. Ens hem quedat amb ganes de vorer tots els treballs de les nostres companyes, perquè amb el pecha – kucha només es dona una pinzellada a els treballs, però no es veu tot el treball realitzat durant tot el curs.

La veritat és que m’he quedat molt sorpresa amb alguns dels treballs de les meves companyes, ja que totes i tots hem fet un gran esforç i hem dedicat molt de temps en aquest recurs interactiu.

Ha sorgit la idea de que seria adient que tots poguéssim disposar dels treballs dels nostres companys ja que poden ser molt enriquidors per a nosaltres i ens poden servir d’ajuda en un futur com a mestres.

Tan sols dir que aquesta assignatura ha estat molt enriquidora per a mi, he aprés moltes coses que abans no sabia fer i a més a més m’he adonat que “si uno quiere, puede”, és a dir, que en tot allò que un tingui voluntat i ganes de fer ho aconseguirà realitzar costi el que li costi. Ha estat un plaer poder realitzar aquesta assignatura i poder-la compartir amb la nostra mestra, una dona plena de paciència i amb molta voluntat i dedicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario