miércoles, 23 de enero de 2013

Pecha - Kucha

La setmana passada se’m va oblidar fer la entrada setmanal, per això ara reflexionaré sobre el treball que vàrem dur a terme. He de dir que ja no era obligatori anar a classe, ja que teníem molta feina i la mestra ens va dir que podíem treballar allí on volguéssim, així que vàrem optar per treballar a altres espais que ens anaven millor. El treball grupal del recurs interactiu ja el teníem finalitzat, és a dir, ja teníem el conte, les activitats, la guia didàctica i el pecha-kucha per a exposar el nostre treball davant dels nostres companys. L’únic que ens quedava per fer era assajar el pecha-kucha, distribuir-nos les diapositives que anava a exposar cadascuna de les components del grup i  assajar per a que no ens passéssim del temps en cada diapositiva.

Per als que no ho sabeu, el pecha- kucha és un format de presentació en el qual s’exposa un treball de manera senzilla mitjançant 20 dispositives mostrades durant 20 segons cadascuna. Així el treball que s’exposa no es fa pesat i és una manera lúdica, atractiva i diferent de presentar un treball.

A dir veritat, mai havia presentat un treball en aquest format, i no se si és per que aquest a set el primer o no se perquè però ha estat un tant estrany, al principi pareixíem lloros ja que sembla que has de dir moltes coses en un espai molt breu de temps, però poc a poc i assajant amb les companyes vàrem aconseguir reduir material i realitzar un pecha- kucha tal com he explicat a la anterior definició. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario